Původně pedagožka, ovšem již mnoho let pracuje v oblasti Public Relations. Příležitostně píše do různých médií jak na lifestylová, tak na odborná témata.
Mimo jiné působí jako šéfredaktorka lifestylové sekce LOOK měsíčníku FlyUP.cz.
Laureátka Bolzanovy ceny za rok 1997.
K otázkám kolem cukru (viz Tmavé cukry se liší od bílého, stejně jako mezi sebou) jsem se dostala před 12 lety, kdy jsem začala zajišťovat mediální servis jednomu z největších producentů cukru u nás. Ve snaze být objektivní jsem v průběhu let oslovovala odborníky z oblasti technologie výroby cukru, lékaře různých odborností, biochemiky se zaměřením na potraviny a další. Dělala jsem si tak vlastní názor na různé mýty a pověry kolem cukrů, srovnávala jsem hlavní názorové proudy s menšinovými. Můj osobní názor: „Cukr je jako oheň – dobrý sluha, ale zlý pán. Je důležité znát míru a nepodléhat bez rozmyslu módním vlnám.“
Článek | Téma | Datum vydání | Počet názorů |
---|---|---|---|
Tmavé cukry se liší od bílého, stejně jako mezi sebou | cukr | 19. 4. 2012 | 12 |