Zakladatel pražírny doubleshot
Společně s Jardou Hrstkou byl u zrodu první pražírny výběrové kávy v ČR La Bohème Café. V roce 2009 se spolu s další členkou týmu doubleshot Kamilou Sotonovou přestěhovali do Panamy, kde spolupracovali s Gracianem Cruzem, jedním z nejuznávanějších farmářů na světě, na jeho kávových projektech. Během necelého roku navštívili přes sto různých kávových farem v rámci celé Střední Ameriky.
Je autorizovaným školitelem mezinárodní asociace výběrové kávy SCAE a držitelem degustátorských zkoušek Q Grader. O svých kávových zážitcích pravidelně píše na blogu a v časopisu Bar Life.
WWW: | https://www.doubleshot.cz/ |
---|
Článek | Téma | Datum vydání | Počet názorů |
---|---|---|---|
Jak a v čem namlít kávu, aby chutnala | káva | 12. 5. 2017 | - |