Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Čokoládové mince se vyrábějí podobně jako ty kovové čokoláda 1. 12. 2017 -
Když chcete přestat kouřit na Nový rok, musíte začít teď kouření 28. 11. 2017 -
V čem je kozí mléko lepší než kravské? mléko 27. 11. 2017 1
Ve srovnání s loňským rokem se prodej křivé zeleniny zvýšil o 300 % Zelenina 21. 11. 2017 3
Dita Pichlerová: Jen dvě procenta lidí, kteří zhubnou, si váhu udrží Hubnutí 16. 11. 2017 -
Test: Vyplatí se výroba domácího másla? máslo 13. 11. 2017 5
Uvařte si hustou snídani. Na světě je kuchařka od Naše kaše Naše kaše 9. 11. 2017 -
Tesco pracuje na změně. Chce snížit plýtvání jídlem potravinová banka 9. 11. 2017 -
Máma mele vločky a radí, jak jíst přirozeně bezlepkově Lepek 7. 11. 2017 -
Test másel: Proč jsou některá měkčí než dřív máslo 3. 11. 2017 3
Proč nejde dražovat švestka ani drcené ořechy? ořechy 2. 11. 2017 -
Jak se vyrábějí oříšky v čokoládě? Máčením ne ořechy 1. 11. 2017 -
Podívejte se: Z jakých brambor se stanou české chipsy brambory 31. 10. 2017 -
Tak to prrr, správný vegetarián by tedy banán nejedl vegetariánství 30. 10. 2017 33
Kde mají nejlevnější dýně? dýně 27. 10. 2017 1
Některé plody loupete úplně zbytečně ovoce 24. 10. 2017 -
Proč mají chipsy tak nafouklé sáčky? chips 19. 10. 2017 3
Karolína Kamberská: Striktně se receptu držím, jen když peču kuchařka 19. 10. 2017 -
Viděla, jak se pěstují banány s obrovským množstvím pesticidů banány 16. 10. 2017 5
Víte, proč na některých potravinách není uveden výrobce? potraviny 13. 10. 2017 -
Stejné obaly, zcela jiné složení potravin. Vyřešme to jednou provždy, hřímá ministr Kvalita potravin 13. 10. 2017 2
Opět potvrzeno: nadnárodní výrobci potravin dělí zákazníky EU na dvě třídy Kvalita potravin 10. 10. 2017 2
Rebarbora je většinu roku škodlivá rebarbora 9. 10. 2017 1
Když těsto na pizzu kyne čtyři dny, je prostě lepší pizza 5. 10. 2017 -
Dřevěné ucho, kožená ruka, papírový nos. Protézy z minulosti 3. 10. 2017 -
Vozí k nám banány bez chemie, poznáte je podle nálepky banány 2. 10. 2017 -
Nechci být kopie Jamieho Olivera, říká Martin Škoda gastronomie 25. 9. 2017 -
Naše Toustárna: Zaměřujeme se na čerstvé jídlo do stovky Chleba 19. 9. 2017 -
Změřte ho, možná trpí poruchou růstového hormonu Dítě 14. 9. 2017 2
Burčák podraží a nebude všude burčák 11. 9. 2017 -
Penilní implantát zvládne erekci raz dva Sex 8. 9. 2017 5
Mají Chutnej fast food s pořádnou trávou bylinky 7. 9. 2017 1
Jak to včera vypadalo na F.O.O.D. pikniku v Praze? jídlo 4. 9. 2017 -
Bačkory na českých školách. Tohle je realita Dítě 1. 9. 2017 11
Pozor na ovesné vločky: vypadají stejně, ale jsou jiné ovesné vločky 31. 8. 2017 2
Čím to, že prodejcům brambory neklíčí? Využívají chemii brambory 28. 8. 2017 -
Banán jako umělecké dílo banány 23. 8. 2017 -
Výrobci přesnídávek: To, co chce zákazník, není třeba vždy poslouchat Dítě 22. 8. 2017 -
Malé brambory: kdysi se zaorávaly, dnes jsou hitem brambory 17. 8. 2017 -
Richard Fuchs: Šéfkuchař by měl být boss i táta zároveň gastronomie 15. 8. 2017 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).