Kateřina Čepelíková

Kateřina Čepelíková

Redaktorka serveru Vitalia.cz se zaměřuje zejména na kvalitu potravin a kvalitu jejich prodeje. Věnuje se také zdravotní problematice.

Jako rozhlasová moderátorka působila na radiu Evropa 2 či Frekvence 1. Aktuálně vysílá Dobré ráno na Country Radiu a připravuje Filmové tipy pro Radio Kiss.

E-mail: katerina (tečka) cepelikova (zavináč) vitalia (tečka) cz

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Zmrzlina se „šidila“ vždy. Ale jinak zmrzlina 10. 8. 2017 1
Honza Hochsteiger: Do italské zmrzliny patří dvacet procent vzduchu zmrzlina 8. 8. 2017 -
Metoda, která rozhýbe i líné děti v létě sport 7. 8. 2017 -
I drahý olivový olej může být směska olej 31. 7. 2017 -
Jak se vyrábí olivový olej, ten kvalitní olej 31. 7. 2017 -
Je potřeba vrátit bramborám jejich chuť brambory 25. 7. 2017 1
Zeleninový salát k obědu? Určitě ne Zdravá výživa 24. 7. 2017 1
15 druhů nádobí, které uvolňují nebezpečný formaldehyd i kadmium melamin 21. 7. 2017 3
Jsme popelnice Evropy? Ptali jsme se ministra Kvalita potravin 18. 7. 2017 -
Na těchto polích letos vyroste jedenáct milionů salátů salát 12. 7. 2017 -
Smažené hranolky skoro bez tuku? Jde to brambory 10. 7. 2017 -
Dá se mozzarella vyrobit doma? sýr 29. 6. 2017 -
Taky děláte bramborovou kaši špatně? brambory 21. 6. 2017 74
Prague Ice Cream Festival: Metráky zmrzliny na jednom místě. Už v neděli zmrzlina 20. 6. 2017 -
Olivové oleje Lozano Červenka vyrábí česko-španělská rodina olej 19. 6. 2017 2
Proč se v Česku prodává cibule až z Nového Zélandu? cibule 16. 6. 2017 34
Skyr: je to jogurt, není to jogurt? jogurt 15. 6. 2017 14
Jak to opravdu bylo se salmonelou na Apetit pikniku bezpečnost potravin 12. 6. 2017 8
Svatební sladké: Koláčky a výslužka už nejsou nutnost Svatba 6. 6. 2017 1
Řecký jogurt, nebo jogurt řeckého typu? Není to totéž mléko 5. 6. 2017 5
Kofola koupila výrobnu salátů Titbit Kofola 2. 6. 2017 3
Jak na moderní svatební menu? Spojte oběd s rautem Svatba 30. 5. 2017 3
Grilování: Jak na to, aby se maso na gril nechytalo? grilování 29. 5. 2017 4
Slaný raut na svatbě: Obejdete se i bez chlebíčků Svatba 23. 5. 2017 -
Chleba se salámem je out. Školním svačinám vévodí hamburger Zdravá výživa 22. 5. 2017 11
Müsli z Janovy pece, láska na první křupnutí snídaně 19. 5. 2017 -
Jaké nemoci musíte hlásit svému zubaři? zuby 16. 5. 2017 3
Svatební dort je třeba objednat i rok dopředu dort 16. 5. 2017 1
Test mozzarell: váží i o třetinu méně sýr 15. 5. 2017 13
Hodně solíte? Nedivte se, že tloustnete sůl 11. 5. 2017 13
Nápoje na svatbě: Vlastní alkohol není žádná výjimka gastronomie 9. 5. 2017 2
François Thuille, kuchař světoběžník, který nejraději sbírá houby na Šumavě gastronomie 4. 5. 2017 -
Pojišťovny se prohnou. Nemocným vyplatí o půl miliardy víc pojišťovna 2. 5. 2017 2
Brixton Balls: bistro, co má koule. Masové koule maso 27. 4. 2017 -
Jediný mlýn v Evropě, který mele bezlepkové bio obiloviny Bio 20. 4. 2017 1
Hanka Zemanová: Je dobré o kvalitě jídla něco vědět. Selský rozum už nestačí Bio 18. 4. 2017 21
Dříve byla všechna česká vejce bílá, dnes jsou k nesehnání. Proč? vejce 13. 4. 2017 5
Kitchen story: manželé v kuchyni chystají unikátní kuchařku Kitchen story 11. 4. 2017 -
Beránek, nebo zajíc? Velikonoce 11. 4. 2017 2
Masový skandál v Brazílii nemá obdoby. Zkažené maso je i u nás SVS ČR 4. 4. 2017 21
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).