Michael Klíma

Klíma

Gastronomický odborník, publicista, lektor, autor několika kuchařek, člen významných kuchařských organizací, se narodil roku 1928 v Českos­lovensku. Nyní je občanem Spojených států amerických, ale – jak říká – srdcem a duší stále Čech. 

Provozuje server Hostovka.cz a je autorem restauračního konceptu SteakGrill, podle kterého je provozován stejnojmenný podnik v Račiněvsi u Roudnice nad Labem.

Rozhovor s Mikem Klímou: Na českou kuchyni cizince nenalákáme

MICHAEL  KLIMA CEC, CCE,
Certified Executive Chef, Certified Culinary Educator,
Certified Hospitality Industry Consultant, Professor Emeritus
Triton College, Illinois, USA, člen Syndikátu novinářů ČR,
Freelance Writer, čestný člen AKC ČR od 1989
a nositel zlaté medaile Magdaleny Dobromily Rettigové
www.hostovka.cz
, www.steakgrill.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).