Vystudoval obor Výživa a stravování na Fakultě potravinářských a biochemických technologií VŠCHT Praha. Pro server Vitalia.cz sleduje novinky z akademického světa v oblasti výživy a zdraví, vědecká témata, objevy a trendy mapuje také coby redaktor webu Sciencemag.cz.
Článek | Téma | Datum vydání | Počet názorů |
---|---|---|---|
Toxoplasma: co všechno nám provede parazit? | zdraví | 22. 11. 2011 | 10 |
Které tuky jsou fuj? Každou chvíli jiné | jídlo | 12. 10. 2011 | 9 |
Bojíte se solit? Zbytečně | jídlo | 29. 8. 2011 | 5 |
Dlouhá cesta k rozkoši z četby | relax | 24. 8. 2011 | - |
Žijeme déle. Ale jen proto, že nám nehrozí sežrání šavlozubým tygrem | zdraví | 13. 6. 2011 | - |
Žijeme v době jedové – čeho se nemusíme bát? | jídlo | 8. 6. 2011 | 7 |
Jaké číslo má mít váš mobil, aby zavolal ten pravý? | láska | 29. 4. 2011 | - |
Být zdravý jako trpaslík | zdraví | 8. 3. 2011 | - |
K čemu je nám dobré pití čaje? | nápoj | 10. 2. 2011 | 8 |
Degustace: Jak z obžerství a opilství udělat vědu | jídlo | 30. 12. 2010 | 1 |
Stát se hmyzožravcem | jídlo | 5. 11. 2010 | 21 |
Svíčková, jinak zvána, voněla by stejně? | jídlo | 22. 10. 2010 | 8 |
Kampak, Češi? Na houby! | jídlo | 23. 6. 2010 | 12 |
Oliva kontra bůček: dva kořeny současné kuchyně | jídlo | 17. 5. 2010 | - |
Hynku, Viléme, Jarmilo, Darwine! | Sex | 30. 4. 2010 | 3 |
Děsy staročeské kuchyně | jídlo | 12. 4. 2010 | 127 |