Proste sa zmenší rozloha podniku na 10%, kde bude výčap a jeden stôl. Zvyšok priestorov sa zmení na súkromný klub, kde majú vstup iba registrovaní členovia - na dedine sú 95% zákazníkov stabilní štangmasti..
Z EET by som si tiež nerobil hlavu. U nás funguje už 20 rokov, ale keby mi môj krčmár priniesol účtenku z registračnej pokladne, tak ho pošlem na koniec zažívacieho traktu.
V dedinskej krčme si krčmár na konci dňa urobí pár bločkov s pivami tak, aby mu to trochu sedelo a zvyšok..
Inak neviem ako je to u vás, ale na Slovensku keď krčmár nechce odviesť DPH tak má moje maximálne sympatie. Ušetrené peniaze môže investovať do podniku alebo si kúpi nové auto. Furt lepšie ako keď to ukradne fickopremiér alebo niektorý z jeho bandy zlodejov.
Je možný, že se to ještě stokrát změní, já jsem kuřák elektronický cigarety a tohle moc neřeším. Cigaretu stejně kouřím jenom venku a nebo pak u sebe doma, kde tím nikoho neobtěžuju. Kupoval jsem si vapour 2 hlavně kvůli tomu, že jsem astmatik a kouření tabákovek mi nesvědčilo. Jinak české pohostinství jde docela z kopce, eet, zákaz kouření.. Ale myslím si, že si Češi stejně najdou cestičky, jak zákazy nějak obejít.