Názor k článku 10 rozdílů mezi českou a slovenskou restaurací od Jiří - Nejen slovenské, ale asi i jakékoliv jiné restaurace...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 10. 2013 21:22

    Jiří (neregistrovaný)

    Nejen slovenské, ale asi i jakékoliv jiné restaurace už jsou lepší než ty naše. Nejen, že je u nás mnohem těžší než jinde najít místo, kde se lze najíst v čistém nezakouřeném prostředí, ale i kvalita jídla je u nás dost špatná. Že se przní cizí kuchyně, je už u nás jakousi národní tradicí, ale przní se už i tradiční česká jídla. Například většina kuchařů je líná vázat se s klasickými španělskými ptáčky, a mají tu drzost na jídelníček dávat "rozstřílené španělské ptáky". Nebo dávají do salátu neloupané okurky, šlehačku mají ze spreje apod. Takové líné kuchaře bych hnal holí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).