Názor k článku 10 rozdílů mezi českou a slovenskou restaurací od xf - On to snad napsal jasně. Na Slovensku musí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 10. 2013 10:12

    xf (neregistrovaný)

    On to snad napsal jasně. Na Slovensku musí dát, v ČR může prodat. Takže tady není neobvyklé, že zaměstnavatel nedává nic, anebo jsou i v podstatě směšné případy, kdy zaměstnavatel prodává 50 Kč stravenku a jeho příspěvek je 50%, a to až po 3
    měsících, dříve po roce. Což jen svědčí, o jeho hlouposti. Zachovává nevýhody stravenek, a jen minimálně využívá výhody. Tedy pro zaměstnavatele je to daňová úleva, kterou ale svým malým opříspěvkem minimalizuje, a zachovává jejich nevýhody, tedy náklady s administrativou.

    Což nic nemění na tom, že současný stravenkový systém je nesmysl. Měla by být daňová úleva pro zaměstnavatele, který zajistí stravování, a kde to není možné, tak daňová úleva pro zaměstnance. A netahat do toho francouzské parazity.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).