Názor k článku 10 rozdílů mezi českou a slovenskou restaurací od Pavel - "Netahat do toho francouzké parazity." Ono to jde i...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 10. 2013 7:25

    Pavel (neregistrovaný)

    "Netahat do toho francouzké parazity."

    Ono to jde i bez nich, když se chce. Bohužel se asi většinou nechce. Zatím jsem se jen jednou setkal s tím, že zaměstnavatel měl smlouvy se třemi hospodami poblíž, které mu vydávaly vlastní stravenky. Zaměstnanec si jen koupil stravenky své oblíbené hospody (či všech a střídal je). A přitom to byla malá firma, asi 30 zaměstnanců. Výhody to mělo pro všechny, hlavně se zbavili poplatků "parazitům". Nevím, proč na podobné řešení nenarážím častěji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).