Názor k článku 10 tipů, jak to mít hustý: Jíška není jediné zahušťovadlo od Wisp - Pokud někdo zkouší snížit energetickou hodnotu jídla přidáním...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 7. 2014 19:20

    Wisp (neregistrovaný)

    Pokud někdo zkouší snížit energetickou hodnotu jídla přidáním škrobu místo mouky, asi moc nezhubne...

    řepný cukr - 1680 kJ/ 100 g
    kukuřičný škrob 1530 kJ/ 100 g
    hladká mouka 1510 kJ/ 100 g

    Kuzu je škrob z kořene liánovité rostliny kudzu: http://en.wikipedia.org/wiki/Kudzu

    Ale je pravda, že guláš jde perfektně zahustit dostatkem cibule. Jen se musí o něco déle připravovat. Doporučuji. :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).