Vážení, podstatná informace je, že jakékoliv ovoce, které se pasteruje se stává v těle kyselinotvorným. To, že přijde o vitamíny kolem bodu 70st a o enzimy už při cca 42st je jasné nadevše. Bohužel o acydobazické rovnováze v těle se moc málo píše. Kyselé prostředí je podhoubí pro řadu nemocí, hlavně pro rakovinu, která potřebuje výhradně kyselé prostředí. Stačí zakoupit pH papírky v lékárně a měřit moč po cca 30 minutách po pozření. Pak pozná každý co si leje do svého jediného těla, které pro život má. Mléko, pečivo, maso, cukr a pasterované ovoce je cesta k rakovině. Proto se z ní stala civilizační choroba. To bylo jen ve zkratce od člověka, který se díky vynechání výše jmenovaného dostal zpět z prostředí nemocnic a ze ze 110kg na 75 za dva měsíce a to při maximální vitalitě.
Pro ty, kteří si chtějí vyléčit cokoliv a zcela zadarmo doporučím jen pár odkazů: vitarian.cz nebo zdravi-az.cz
Martin