Vážení, podstatná informace je, že jakékoliv ovoce, které se pasteruje se stává v těle kyselinotvorným. To, že přijde o vitamíny kolem bodu 70st a o enzimy už při cca 42st je jasné nadevše. Bohužel o acydobazické rovnováze v těle se moc málo píše. Kyselé prostředí je podhoubí pro řadu nemocí, hlavně pro rakovinu, která potřebuje výhradně kyselé prostředí. Stačí zakoupit pH papírky v lékárně a měřit moč po cca 30 minutách po pozření. Pak pozná každý co si leje do svého jediného těla, které pro život má. Mléko, pečivo, maso, cukr a pasterované ovoce je cesta k rakovině. Proto se z ní stala civilizační choroba. To bylo jen ve zkratce od člověka, který se díky vynechání výše jmenovaného dostal zpět z prostředí nemocnic a ze ze 110kg na 75 za dva měsíce a to při maximální vitalitě.
Pro ty, kteří si chtějí vyléčit cokoliv a zcela zadarmo doporučím jen pár odkazů: vitarian.cz nebo zdravi-az.cz
Martin
Skuste zmerat pH mocu, zaludka a traviaceho traktu zdraveho cloveka. Sok! Je kysle, to treba rychlo napravit! Alebo nepodliehat laickym zjednoduseniam fungovania organizmu.
Urcite je potrebne udrziavat zdrave vnutorne prostredie organizmu, ale panicky strach z kyselin a na to naviazane produkty zasaditej diety su len dalsia modna vlna.
Co to znamená "zdravého"? Takového, který nemá navenek žádné viditelné symptomy nějaké nemoci? I když může mít játra zpoloviny ucpaná krystalky kyseliny šťavelové, nebo počínající zhoubné bujení v tlustém střevu?
Z občasné kyselosti není třeba dělat velkou vědu, problémem je TRVALÉ překyselení organismu. Což je problém naprosté většiny díky tomu, jak se lidé dnes stravují.