Názor k článku 5 druhů chilli papriček, které na podzim nejlépe zahřejí od Kateřina Čepelíková - Pěkný den, k pálivosti se vyjadřuje Vojtěch Havránek majitel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 11. 2016 12:05

    Kateřina Čepelíková

    Pěkný den,
    k pálivosti se vyjadřuje Vojtěch Havránek majitel společnosti Titbit:
    Nestalo se mi, že by nepálil rawit, který konzumuji často. Každopádně nevyrovnanost pálivosti je z naší zkušenosti nejen z Holandska, ale i Španělska a Izraele. Jestli máte zdroj stabilně pálivého chilli (cayenne a jalapeno), tak budeme hrozně rádi, my jsme takový nenašli, ale bavíme se o velkovýrobě, ne malé produkci, kde to může být jinak. Prostě dodavatelé těchto chilli nejsou schopni, ani ochotni garantovat pálivost a je celkem jedno, odkud to chilli pochází. A těch zkušeností jsou stovky a často v rámci jedné dodávky jsou papričky pálivé i nepálivé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).