Názor k článku Mámo, táto, přijel on – očkovací kamión! od Preventista urputný - Díky za návod, hned na něj mrknu. Vidím, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 5. 2013 10:02

    Preventista urputný (neregistrovaný)

    Díky za návod, hned na něj mrknu.

    Vidím, že cizrna znáš. Je prosímtě normální, že na některých zrnech se v mezerách toho jejich hrubého povrchu vyskytuje cosi lehce nazelenalého. Jako celek působí ale dojmem hnědé barvy.
    Vypadá to jako když na hrubém betonu začne v pórech růst mech, ale je ho ještě tak málo, že nejde ani odřít koštětem.

    Ta naklíčená čočka se pak vaří, nebo ji jíš bez tepelné úpravy?
    Pokud bez tepelné úpravy, kolik toho lze bezpečně sníst, s jakým množstvím jsi začínal (abys nevybuchl). Lze z toho udělat třeba "salát", s cibulí a vajíčkem?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).