Souhlasím že ne všechny jídelny jsou optimální ale kategoricky nesouhlasím že 90% lidí nemá šanci jíst zdravě.
Dle mně to bude maximálně 1/2.
Spíše to bude tím že ti "nespokojenci" chtějí za málo peněz přemíru muziky a když nedostanou - nepřiplatí si a jsou nespokojení.
A nebo si neumějí vybrat...
Jestli je něco nepoživatelné, tak se to nedá jíst. Například skála je rozhodně nepoživatelná. Takže, jestli 90 % lidí má nepoživatelné obědy, tak je div, že většina ještě neskončila v nemocnici s podvýživou.
Ale asi byl použit klasický bulvarizátor nadpisů a tak bylo nahrazeno mnohem výstižnější "nechutné a nezdravé obědy", což ovšem nebylo tak atraktivní.
To, co se píše v článku je všeobecně známé. Jak najdu ty "firmy, které dokáží připravit zdravá jídla, jež zohledňují energetický příjem a výdej jednotlivých skupin pracovníků"? Dávat do článku jména společností by byla reklama. Kam se tedy tyto firmy řadí? Mezi eurest a podobné asi ne ;-)
Díky za tipy!