Hlavní navigace

Názor k článku Actimel je plný zvířecích bakterií. Bububu… od Miloslav Ponkrác - Mimochodem, s tím že Danone si asi píše...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2013 19:43

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Mimochodem, s tím že Danone si asi píše vlastní hoaxy, které pak vyvrací, to bude asi pravda.

    Protože hoax proti Danone se také vyskytl ve španělských zemích, a rozhodně pod tím není podepsána žádná MUDr. Rašková ani MUDr. Charvátová, ani žádné české centrum.

    Zřejmě Danone používá generování hoaxů, které následně vyvrací je zřejmě taktikou Danone. Má to tu výhodu, že hoax jde napsat tak, aby se Danone při vyvracení nedostal do úzkých.

    A po vyvrácení článkem jako je na vitalii zde se pak všichni semknout proti těm, co plivou špínu na Danone.

    Mimochodem, když jsem prohledával zahraniční materiály, nevěřil jsem množství problémů a soudů, které Danone mělo. Zřejmě to je motivace, proč Danone asi generuje hoaxy.

    Soud za lži měl nejenom v USA, ale také v Rakousku, dále v Německu.

    Osobně od francouzských firem čekám podvody ve velkém měřítku, ať už se jmenuje Danone nebo Kunín.

    Jednou jsem si sám udělal doma chemickou analýzu kunínského jogurtu a našel jsem tam spoustu látek, které na etiketě vůbec nebyly. Na etiketě bylo jen „jogurt, ovocná složka a cosi“. Pak mi došlo, že těch spoustu éček, modifikovaných škrobů a dalšího co jsem nalýzou našel je prostě shrnuto pod „ovocná složka“.

    Francouzské výrobky lžou, stejně jako jejich etikety. To je jedna velká lež. Není divu, žejedna francouzská firma Danone prohrává soudy kde může za lži o jejich výrobcích. A že se neštítí ani generování hloupých hoaxů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).