Živočišné bílkoviny jsou hlavní příčinou snad veškerých nemocí. Mohou za nemoci srdce, za rakovinu atd. Ale furt se bude do lidí valit tato propaganda.
Dokument "raději vidličky než nože" to krásně všechno shrnuje a dokazuje a kdo chce vědět více, tak si koupí např. knihu "čínská studie"
Již v roce 1923 dostal Nobelovu cenu Němec jménem Warburg, už přišel na příčinu rakoviny. Překyselení a odkyslyčení buněk.
Za tímto hledej stres a hlavně jídlo, maso a mléčné výrobky v první řadě.
To jsi přišel s křížkem po funuse, za infarkty, mrtvice a rakoviny už mohou výhradně jen cigarety :-)
S masem se dělají testy na lidech zhruba 2 000 000 let a nic špatného se neprojevilo, projevil se opak a to prospívání lidí na stravě s přiměřeným obsahem masa.
Warburg objevil důsledek rakoviny a to lokálně nižší pH, nikoliv její příčinu. Příčiny rakoviny dodnes neumí spolehlivě vysvětlit nikdo.