Názor k článku Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? od thr - Řekl bych, že pro smažení za vyšší teploty...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 6. 2015 16:22

    thr

    Řekl bych, že pro smažení za vyšší teploty byl slunečnicový olej problém vždycky... A pro toto použití je dnešní řepkový olej skutečně lepší celkem bez diskuse, výrobní postup je odlišný a v tomto případě bych určitě volil ten dnešní.

    Slunečnicový olej je asi pořád lepší ve studené kuchyni (případně pro vaření za nižších teplot), v této oblasti je pak na čele olivový olej.

    Obecně mi nepřijde nic divného na tom, že pro jednu kuchyňskou operaci použiju olej X a pro druhou olej Y - čekat, že něco bude excelovat úplně ve všem mi přijde lehce naivní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).