Názor k článku Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? od l0l - jojo, manzelka me chtela jednou prekvapit a udelat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 7. 2015 3:14

    l0l (neregistrovaný)

    jojo, manzelka me chtela jednou prekvapit a udelat mi jidlo co zboznuju a delal ho jen muj otec, ktery bohuzel loni zemrel, a to konfitovanou cibuli v kachnim sadle, kterou nasledne vydlabete a naplnite restovanymi kachnimi jatry. sehnala vse potrebne, ale kdyz vyndavala veci z lednice, tak ji sklenka s kachnim sadlem spadla a rozbila se.
    rekla si, ze to nic a konfitovala cibuli v nejakem repkovem oleji. vysledek? smrdelo to a nedalo se to jist.
    nemam nic proti dobremu virgin olivaci ikdyz ho snesu jen v malem mnozstvi (na me je moc vyrazny), pripadne kapku arasidoveho na chut do marinady na kachni prsa, ale sadlo je proste sadlo. hlavne to domaci kdyz uz se blizite na dno sklenice/kyble a tam jsou usazene ty male skvarecky co se tam pri slevani horkeho sadla dostaly :)))
    vim ze to neni buhvijak zdrave, ale i dnes dostanu obcas obsedantni chut namazat si chleba prave tim "logrem" sadla, posypat pazitkou s cibuli a osolit. zlucnik a cevy z toho nebudou sice nadsene, ale chutove bunky maji orgasmus :)))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).