Názor k článku Babiš má novou rafinerii. Jak dělá z řepky olej? od Šárí - Víte, co je to nadsázka? No nic. Vyhýbám se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 7. 2015 6:36

    Šárí (neregistrovaný)

    Víte, co je to nadsázka? No nic.

    Vyhýbám se řepkovému i palmovému oleji. Řepkový v kantýně ovšem nejspíš nějaký sním, to jo. Nemyslím si, že je nějak extrémně jedovatý, ale v úpravě popsané článkem je to naprosto mrtvá potravina bez jakékoli jiné výživové hodnoty než jsou prázdné kalorie.

    Taky by mně zajímala ta "děsná" úprava panenského olivového oleje, který kupuji na doma.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).