"Pokud se genetický kód zpracovávává podobně, tak problém bude."
Vite, pokud vase dojmy vychazi z podobnych argumentu, je dost smutne, ze je nabizite ostatnim. Pokud byste tomu riziku chtel opravdu rozumet, vratite se k ucebnicim stredni skoly. Napoveda: DNA se nezpracovava k nejakemu dalsimu vyuziti, naopak cca 85 % z ni se rozlozi vlivem travicich enzymu jeste pred vstupem do dvanactniku.
Navic pozor: vas travici trakt je denne bombardovan cizi DNA z miliard bakterii, hub a mikroorganismu ve vasich vlastnich strevech, k tomu pripocitejte DNA z rostlin a zivocichu, ktere jite, a ktera je miliony let poslepovana z mnoha jinych organismu, ktere puvodnimu organismu vubec nepatrila. I vase vlastni DNA obsahuje spoustu ciziho kodu od retroviru! A ty se do ni skladaly ne metodou dlata a kladivka, ale parniho bucharu. Preventivne doporucuji nesirit vasi DNA do potravy zadnych lidi.