Názor k článku Fruktózový sirup je i v pečivu a uzeninách. Bez něj nám bude líp od vysvětlivka - fascinuje mě, že lidé, kteří o problematice potravin...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2013 23:52

    vysvětlivka (neregistrovaný)

    fascinuje mě, že lidé, kteří o problematice potravin neví ani fň si vytypují nějakou potravinu a pak se do ní sprostě opřou s vymyšlenými a vědecky nepodloženými výmysly...
    Cukr si do kafe nebo do čaje sype téměř každý, glukózový sirup je v chemické podstatě nakonec stejně totéž. Sladší než cukr není (schválně, kolik z vás ho ochutnalo v surové formě), takže jako sladidlo moc využití nemá. Používá se z technologických důvodů. Ale o tom samozvaní "nutriční" terapeuti nic neví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).