Názor k článku Fruktózový sirup je i v pečivu a uzeninách. Bez něj nám bude líp od ICerna - Dobrý den, tato levná náhrada řepného cukru se začíná...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 4. 2015 20:46

    ICerna (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    tato levná náhrada řepného cukru se začíná přidávat do velké řady potravin. Určitě není dobré plést si glukózo-fruktózový sirup s volnou glukózou nebo fruktózou, kterou obsahuje například ovoce. Jde o jinou chemickou látku, kterou tělo zpracovává jinak. G-F sirup výrazně přispívá k obezitě. Více se dá dočíst na stránkách
    http://www.glukopur.cz/glukozo-fruktozovy-sirup/

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).