je to tak, stokrát omílané kraviny se stávají pravdou ???
80 ti kilový chlap NEpotřebuje 100 g bílkovin, klidně vystačí se 40ti !!
z masa a mléčných výroků tělo NEumí zužitkovat skoro žádné bílkoviny, protože jejich složitou skladbu musí rozložit na jednotlivé aminokyseliny....
tohle nemá cenu .... každý si to musí vyzkoušet na sobě a český hloupý národ zkouší, žije bodle těchto v článku napsaných bludů, i proto má tolik lidí rakovinu
česky člověk si z internetu načte spousta nesmyslů, málo dává pozor ve škole a pak napíše spoustu nesmyslů jako ty, aniž ví něco o štěpení bílkovin na aminokyseliny, esenciálních a neesenciálních aminokyselin atd.
Většinou tyto kravinny šíří vegani a podobní zblblenci žijících zabedněni ve svých "náboženstvích". A když jim někdo sáhne do jejich "víry", reagují naprosto iracinálně. Žij si dál ve snůšce svých nesmyslů a třeba si tou stravou nič své děti..
40 g je minimální, nikoliv optimální hodnota, ta je 150 g bílkovin denně.
Z masa umí lidské tělo využít aminokyseliny a bílkoviny zcela bezproblémově, dělá to nejméně 1 500 000 let, spíše více.
Nepřekvapivě se musí rozkládat bílkoviny i z ne-masné potravy, nikde nejsou bílkoviny jen tak volně.
Vařené kvalitní maso rakovinu nezpůsobuje.
100% zfermentovany jogurt znamená, že kultura už zpracovala veškerou laktózu z mléka. Ecka jsou i vitamíny, takže potravina bez éček může být méně prospěšná, než ta s nimi. Zkuste se občas zamyslet, a použijte internet k hledání skutečných informací, namísto hraní tetrisu..