Názor k článku Billa peče, až se jí od huby práší. Její reklamu řeší inspekce i televizní rada od JB - U Kabáta to neznám, ale asi to bude...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 4. 2019 13:11

    JB

    U Kabáta to neznám, ale asi to bude někdo jako u nás Boček. Pečivo jistě lepší než rozmražky ze super-hyper, ale říct "vím, co jím" je i v případě místního pekaře poněkud odvážné.

    My kupujeme žito od místního zemědělce. Každý týden upečeme kváskový chleba z 1kg čerstvě namleté mouky, lžičky mletého kmínu, 4 lžičky soli a něco přes půl litru vody. Žádné další přísady nejsou potřeba a chleba balený do utěrky se dá normálně jíst i šestý den po upečení. Nejvíce se myslím podobá žitnému chlebu z Globusu, který jsem měl v oblibě než jsme najeli na pravidelné domácí pečení.

    Touhu dětí po sladkém pečivu z bílé mouky a rafinovaného cukru uspokojuje nad míru naší spokojenosti babička svými buchtami, mazanci a vánočkami.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).