Názor k článku Bílý, nebo hnědý? Vyznejte se v cukru od Patrik Chrz - Je to jednoduché. Lidé jsou za cukr hnědé...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2011 6:23

    Patrik Chrz

    Je to jednoduché. Lidé jsou za cukr hnědé barvy ochotni zaplatit více, tak jim to výrobce nabídne. Co na tom, že jde o klasický obarvený rafinovaný cukr :).
    Lidé se prostě chovají neracionálně. Za méně kvalitní (celozrnou - obsahuje plevy, tedy slupky kolem zrn, tedy to, co se vždy z mouky odstraňovalo) mouku jsou ochotni zaplatit více, než za tu kvalitnější, atd.
    Výrobci se tedy chovají zcela racionálně, ti blázni jsou kupující :).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).