Názor k článku Bílý, nebo hnědý? Vyznejte se v cukru od EC - Jestli nekdo povazuje cisty skrob za vice kvalitni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2011 11:19

    EC (neregistrovaný)

    Jestli nekdo povazuje cisty skrob za vice kvalitni potravinu nez skrob smichany s rozmixovanym klickem a vlakninou (ktere pak tolik lidi kupuje jako doplnky)...
    Nebo by to mozna chtelo znat trochu historii, jak vypadala pestena psenice drive a jak vypada dnes.
    Nebo taky vedet, ze bila mouka se prosadila predevsim diky delsi dobe skladovani a jemnejsi chuti.
    Nebo by to mozna chtelo chapat, ze v dobe rafinovanych mikronutriencne chudych potravin je v jidle dobre hledat kvalitu prave v obsahu mikronutrientu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).