Tak nevim…Kure za 350K,pece se to jednou tak dlouho…Mozna jednou za cas pro chut…Jsem zvedav co by na to rekli lide kteri nemaji ani na najem…Ono je jednoduche napsat jezte zdrave…ale kde na to vzit?
Viz biobedynky…dve brambory a PUL kila rajcat za 400…lol /prehanim…ale stejne/…
Což třeba maso omezit celkově? Lidi by se divili, jak by ušetřili, kdyby OPRAVDU chtěli. A nesmysly toho typu, že maso potřebujeme nejlépe denně, abychom byli zdraví, silní a vyvinutí, jsou opravdu jen nesmysly spojeny s masným lobby. :) Naše rodina je toho důkazem. A proto nám nedělá třeba jednou dvakrát měsíčně koupit biokuře, když už… :)
Přesně tak, i vodňanské kuře peču pomalu hodinu.
Článek je zase plný blafů a negativní kampaně, viz antibiotika, hormony, GMO. To se nedává do žádných krmných směsí u nás. Jediné co tam může být, tak geneticky modifikovaná sója nebo kukuřice, ale ne geneticky modifikovaný organismus (GMO).
Kuřata pěstuji vlastní, jsou o něco lepší než kupovaná. Váhu mají 2,5 - 3,5 kila. Náklady na 1 takové kuře jsou asi 140 korun. Stáří je 90 dní. Pokud byste našli biokuře o váze nad 2 kilogramy, tak to nemůže být bio ani náhodou, bez krmných směsí a omezení pohybu takové váhy nedosáhnete.