Názor k článku Bio kuřecí: Cesta masa od kuřátka po pečínku od stoneface - Přesně tak, i vodňanské kuře peču pomalu hodinu. Článek...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 11. 2012 16:55

    stoneface (neregistrovaný)

    Přesně tak, i vodňanské kuře peču pomalu hodinu.
    Článek je zase plný blafů a negativní kampaně, viz antibiotika, hormony, GMO. To se nedává do žádných krmných směsí u nás. Jediné co tam může být, tak geneticky modifikovaná sója nebo kukuřice, ale ne geneticky modifikovaný organismus (GMO).

    Kuřata pěstuji vlastní, jsou o něco lepší než kupovaná. Váhu mají 2,5 - 3,5 kila. Náklady na 1 takové kuře jsou asi 140 korun. Stáří je 90 dní. Pokud byste našli biokuře o váze nad 2 kilogramy, tak to nemůže být bio ani náhodou, bez krmných směsí a omezení pohybu takové váhy nedosáhnete.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).