Názor k článku Birell mění svoji recepturu. Po třiceti letech od anonym - 1/ po přečtení článku jsem objevil tři, nikoliv...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2022 17:54

    bez přezdívky

    1/ po přečtení článku jsem objevil tři, nikoliv pouze dva způsoby výroby "nealkopiva" A/ neprokvašením, B/ odstraněním alkoholu C/ použitím speciálních kvasinek

    2/ pokud mne paměť neklame, vynikající pivo Birell byla cca někdy před 20 lety koupená licence švýcarského pivovaru pivovarem Radegast, kde z něj zkušení sládci vytvořili český "bestseller".

    3/ bylo by dobré také zmínit, jak jsou kvasinky upravovány. V prvopočátku výroby licenčního Birellu v Česku se jednalo o geneticky upravovaný kmen kvasnic.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).