Pridam jeste Shepperd's pie (Pastyruv kolac) mlete jehneci maso dusene na cibulce s primichanymi bilymi fazolemi v rajcatove omacce.Cele se to nalije do pekace.Na masovou smes se natre bramborova kase a zasype se syrem.Zapekame ve vyhrate troube.Nakonec se kraji jako kolac.Cottage pie(chalupnikuv kolac) pripravime podobne, kdyz pouzijeme hovezi mlete misto jehneciho masa.Stew with dumplings se da prirovnat k nasemu gulasi anebo Casseroles k dusenym masum na zelenine.A naslo by se urcite daleko vic podobnosti.
Ke znamym brunch breakfast klasickym teplym snidanim slanine s vejci se take muzou pridavat dalsi ingredience jako jsou:
klobasky ( veprove bile klobasy se zeleninou nebo jablky).Black pudding je neco jako prejt (jelito), hashbrown je podobny nasemu bramborovemu placku ,houby,fazole,smazena rajcata,cibule salat a dalsi cerstva zelenina.
Vydatne teple snidane se podavaji vetsinou o vikendu.
K palacinkam je vyborny golden sirup.A na tousty pomazanka s vytazkem z drozdi Marmite.Jedna z britskych vydanych kucharek se jmenuje ,,The Brittish food bible" Ja mam britskou kuchyni moc rada.