Hlavní navigace

Názor k článku Budeme nebožtíkům trhat zuby, aby nám tu nekazili vzduch? Tak určitě od Jejda, není to strejda - Nechtěl jsem to psát v odpověď Jehovistovi, protože...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 1. 2015 13:23

    Jejda, není to strejda (neregistrovaný)

    Nechtěl jsem to psát v odpověď Jehovistovi, protože on spolu s Vitalí se zakousli do mnohem většího problému (úcta k mrtvým)...

    Nicméně je docela dobře možné a značně pravděpodobné, že tento článek vyšel opět na objednávku. V poslední době se podobných článků (jak jsem zjistil včera) vyrojilo mnoho. Pravděpodobně to bude dílo nějakých těch aktivistů, navíc pravděpodobně financovaných z daní našich či ostatních evropských občanů, a v pozadí za nimi bude stát nějaký politik a pak pochopitelně satan a démoni kolem něj.
    Přitom polovina těch serverů mohla článek vypotit klidně jen z vlastní vůle, aby se vyrovnali "konkurenci".
    V podstatě to je model ovlivňování, značně podobný v mnoha ohledech tomu co používáte vy. Miloslav zapadá a je podobný spíše vám. Tím vás neurážím, jen se snažím vysvětlit, pro případ že byste nechápal.

    Co se obsahu kovů nebezpečných pro lidi týká, opravdu se jich v těle usazuje dost. Pokud byste byl někdy nucen (nebo i nenucen, protože vaše intoxikace nebude natolik závažná) projít detoxikací, zaručuji vám že si uvědomíte že ten odpad co z vás výjde by opravdu zasloužil zvláštní zacházení. Re-toxikace způsobí tolik zdravotních problémů, že značná část lidí ani detoxikaci nedokončí i přesto, že je to někdy to nejhorší řešení a značně to ohrožuje jejich zdravotní stav (který může být horší než před zahájením detoxikace) protože ty kovy se mohou nově usadit v místě kde napáchají daleko více škod. Docela běžně se při detoxikaci užívají i prostředky/rostliny působící antibioticky či opět chránící něco v těle před zamořením uvolněnými toxiny. Suplementace správnými minerály (správnými kovy které lidské tkáně mají správně vázat namísto těch těžkých kovů), aby k tomuto docházelo minimálně je nezbytnou součástí "léčby".

    Věřím například, že většina lidí žijící v naší krajině má natolik otrávenou štítnou žlázu, že dlouhodobý (1-2 měsíce) příjem jódu přesahující uvedených 50 mg, by jim způsobil natolik závažné rozkolísání hormonů štítné žlázy, že by na dokončení detoxikace muselo rezignovat. Problém bude dlouhodobý, protože to co popsal Wolff-Chaikoff a co se nikdy nepotvrdilo, přesně odpovídá otravě štítné žlázy která neměla k dispozici dostatek jódu který by ji ochránil před absorbcí jiných kovů (nejčastěji opět halogenidů). Ale užívejte tak nízké množství, které nevyvolá akutní problémy s retoxikací a až se vám (za dlouhou dobu, například konzumace 6-8 mg/den kterou lze zkusit užívat při lékaři neléčených problémech s hormony štítné žlázy či problémům se srdcem se zdravotně projeví za rok až dva, akumulace musí být nejméně 3g jódu) štítná žláza spraví můžete s klidem každý den přijmout stovky mg jódu bez nejmenších problémů a poškození zdraví (až tehdy stojí za zvážení nakolik zatěžujete ledviny, přestože značná část jódu pravděpodobně odcházela touto cestou po celou dobu sycení tělesných tkání tímto kovem).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).