Názor k článku „Jak dlouho budeme čekat, až potraviny začnou zabíjet jako metanol?“ od ez - Bohuzel se pod toto musim podepsat. Jsem prumerne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 9. 2012 11:46

    ez (neregistrovaný)

    Bohuzel se pod toto musim podepsat. Jsem prumerne chudej cech a stal jsem se kytkozroutem aniz bych to nejak planoval.

    Zacalo to sizenym, cim dal vice hnusnym masem v supermarketu. Uz i ty mrazeny kureci rizky jsou propastnej rozdil narozdil od zdroje na vesnici.

    Hovezi a veprove, nedejboze mlete uz vubec nema cenu komentovat.

    Na strahovskych kolejich jsme zcela bezne jedli kocici konzervy a chutnaly lip. Paradoxne je zradlo pro mazlicky uz dnes mozna mene sizene - vychazim z predpokladu ktery vam potvrdi kazdy doktor, totiz ze clovek snese vice jedu nez kun, natoz kocka.

    V marketech to uz zacina lezt i do syru - pomalu se neda koupit normalni eidam, ale jen jakasi patlanina ze suseneho mleka a aroma z polska - jehoz uzena verze vlastne uzena vubec neni, jen obohacena o dalsi aroma.

    Pan poradce zda-se ale preci jen neni potravinar.

    To narazim predevsim na nesmysly o HFCS. Fruktoza je cukr ve veskerem sladkem ovoci, proboha, jsou ty pomerance taky jedovate?!

    A co je to kurvadrat odpadkova strava? Rychle obcerstveni jest hnuj, to ok, ale o skodlivosti slanych buraku a popcornu bych se prel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).