Je to marný, je to marný, je to marný.. Čechům to prostě nevysvětlíte, dál budou mlít něco o tom, že by tam vrazili majoránku. A navíc být antiamerický je teď tak hrozně cool.
Jiří, kvalitní hamburger je z kvalitního mletého hovězího, přidáním majoránky to maso tak leda dokonale pos....e. Stejně jako na steak do něj nepatří nic než pepř a sůl (tudíž i worcester v tomhle receptu je poněkud mimo). Žádný středomořský národ by kvalitní hovězí nezničil způsobem, jaký popisujete. Miloš Zeman má pravdu leda v tom, že u nás ví každý blbec absolutně všechno, ovšem kulinářské názory becherovkového geronta jsou naštěstí zcela irelevantní. Už jen proto, že sladké housky se dávají tak maximálně ve fastfoodech, o kterých zde není řeč.
Pokud někoho zajímá, jak připravit dokonalý burger a jak se na burgry dívá šéfkuchař 3* michelinské restaurace, několikrát vyhlášené jako nejlepší restaurace na světě, tak tohle je třeba hodně zajímavé video.