Názor k článku Burger není žádný karbanátek v housce od Mirek_ - Jo, hlavně si nejdřív postěžovat, že ve fasfoodových...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 11. 2012 17:56

    Mirek_ (neregistrovaný)

    Jo, hlavně si nejdřív postěžovat, že ve fasfoodových burgerech je to samá pojivová tkáň a v další větě poradit koupit takové maso, kde je jí nejvíc. Ale jsme in, zanadáváme si na fastfoody a uděláme si "pravej", třeba s nivou a bulkou z marketu. Dokonce není to tak dávno, na jistém serveru navrhovali použít toustový chleba, Babica normálně čuček. Osobně si dávám burgry ve fast i slowfoodech a na obou si umím pochutnat. Pochopitelně opravdu nemyslím ty vietnamské burgery :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).