Se sojovym masem se to neda srovnavat. Sojove maso je oproti "byci lasce" nevyrazne a ma malo chuti. Navic byci koule maji v sobe hodne energie - bilkoviny.
Chutove je to podobne ledvinkam(hovezi ledvina), ale ne tak do sladka. Hodne podle me zalezi jak koule na taliri osolite a pri priprave opeprite.
Ozkousejte. Nekomu to nemusi chutnat, nekomu jo. Osobne rikam, ze to je vyborne jidlo jednou za 1/4 roku.
Já bych spíš řekl, že mají jemnou chuť. Bohužel, dnes už většina lidí podobné věci neumí vychutnat, jsou zvyklí na vše nakydat kilo kečupu a několik hrstí koření, až chuť původní suroviny zcela přeplácnou a ať jedí cokoliv, má to chuť jen toho koření. (Mimochodem, stejný problém mají třeba prodejci čajů, lidé vyžadují stále výraznější chuti a čaj jako takový už si neumí vychutnat téměř nikdo, všichni kupují jen ty ochucené hnusy.)
A mě tedy býčí koule chutí připomínají brzlík, ale ten už jsem hodně dlouho neměl.
Nevýraznou chuť má, ale přesto poznate co jíte. K sojovému "masu" býčí koule nelze vůůůbec přirovnat. Mají konzistenci jako ledvinky a je to opravdu pochoutka.
Svojí příliš nevýraznou chutí nepřebijí omáčku jako třeba játra. Ty jsou poznat hned a nic s tím jiného neudělate.