Nikdy jsem nepochopila, proč si někdo kupuje jíšku, kterou já jako hodně líná kuchařka zvládnu za pět minut a ještě v takové kvalitě, o jaké se knorům a vitanám ani nezdá.
nechapu a ikdyz si myslim, ze jsem jeste linejsi nez vy tak ji zvladnu rychleji :))) ba ne, ale opravdu to nechapu a hlavne kvuli tomu, ze na ruzne pokrmy potrebuje clovek jisku ruzne udelanou (svetlou, tmavou, ruzovou ...).
Ze stejného důvodu nechápu, proč někdo vůbec kupuje instantní polívky, protože udělat jednoduchou zeleninovou je vážně otázka chvilky a chuť je nesrovnatelná (navíc je jí víc) ;-).
Hodím na pánev hladkou mouku, osmahnu podle toho, jak chci jíšku tmavou (od vůbec do hněda), hodím tam kousek másla, zamíchám až vznikne hladká kaše, pak tam pomalu za stálého míchání liju studenou vodu nebo vývar a nechám chvilku povařit. Proč něco takového kupovat?