To automobilové přirovnání je sice zábavné a zajímavé, ale úplně s tím nesouhlasím. Instantní polévky podle mě dnes slouží jako rychlý základ - neznám moc lidí, kteří by se při jejich přípravě drželi striktně toho, že je jen zalijí vodou. Na sáčcích to najdete dost často taky - tipy, co si tam ještě přidat. Takže proč to neotestovat tak, jak to lidé opravdu jedí? U ochutnávání vína by mi taky nevadilo, kdyby se servírovalo ve správné teplotě a s dobrým sýrem, který jen podpoří zážitek, ale základní chuť zůstane :)
a procpak to lidi asi delaji? proc to doporucuji i na obalu? protoze polivka ze sacku NENI k jidlu. at napisou na obal misto "vynikajici polevka skvele chuti" ze to je praskovy masox a je vec vyresena, nereknu ani n.
ale proti gustu zadny dysputat, pokud se nekdo hodla cpat instantnim jidlem nebo burtama za 30kc/kg v akci je to jeho boj.