Názor k článku Bylinkový speciál: Hřebíček od Mary - Hřebíčkový olej je velmi drahý. Upřímně- neporozuměla jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2013 23:30

    Mary (neregistrovaný)

    Hřebíčkový olej je velmi drahý. Upřímně- neporozuměla jsem odstavci, kde se píše, že se rozdával před audiencí s panovníkem. Olej nebo hřebíček? Možná to sem nepatří, ale americká kuchyně ráda kombinuje slanou a sladkou chuť: adoptovala jsem s radostí recept na Šunku po Virginsku- obalenou v cukru a protkanou hřebíčkem. V naší domácnosti tento pokrm vytěsnil vepřo-knedlo-zelo, a to už je co říct. http://www.2imgs.com/6eed1c36e5

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).