Názory k článku Bylinkový speciál: Jitrocel kopinatý

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 12. 2013 16:49

    Rád měl sirup (neregistrovaný)

    Jen technická poznámka. Sirup se totiž běžně říká té (rozhodně spíše černé než zelené) tekutině kterou získáte postupem který uvádíte jako postup pro získání šťávy.

    Jak se dříve (naposledy jsem to viděl prodávat snad před 30-ti lety, spíše i více) vyráběl komerčně prodávaný sirup netuším, ale chutnalo to dost podobně jako uvedený domácí (vaše šťáva). Možná nedocházelo k žádnému procesu kvašení.

    Kdo to nikdy nevyráběl ať to zkusí. Děti tento "lék" uznávají a konzumují bez řečí i kdykoli během roku (bude ho muset schovat aby zbyl na zimu).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).