4. 12. 2013 11:17
A čím se v principu liší kandovaný od toho v čaji, že vnitřní orgány nepopálí?
4. 12. 2013 12:32
Zázvor ze dna hrnku jím už léta, nic jsem si nikdy nepopálil. Myslím, že babské rady jsou někdy lepší než novinářské rady.
4. 12. 2013 13:43
Vida, stačí napsat na web a z báby je novinářka :)
5. 12. 2013 17:09
Také mi to přijde divné...z vařených jídel ho jím, k sushi ho jím kila a orgány ještě mám. Tak v čem je tak zlý zrovna ten z hrnku?
26. 1. 2014 14:32
Může se stát, že ne každý je na sílu zázvoru připravený. Popíjení čaje + další konzumace zázvoru může vést k předávkování. Větší množství zázvoru není vhodné pro každého. Celkově má však zázvor pozitivní vliv na zdraví.