Nevím kdo se bál,ale na vesnicích,kdo choval slepice,tak do sebe vejce cpal bez nějakých zábran.Já z vesnice nejsem a s vejci jsem nikdy neměl problém.Moji prarodiče se dožili 90 let a taky s vejci neměli problém.A takto to zná většina lidské populace a na nějaké řeči z vysoka ....
Článek asi popisuje skupinu lidí,kteří čtou hloupé články od hloupých lidí.
Cholesterolu bych se rozhodně nebála, ani konzumace vajec až do počtu tři na den a osobu. Ale schází vám upozornění, že již při každodenní konzumaci jednoho vejce bude vaše tělo rychleji spotřebovávat svoji zásobu vitamínu B12, jehož má i tak většina populace v naší zemi nedostatečný příjem. Těch změněných metabolických procesů může být více, takže by to chtělo nad jídelníčkem uvažovat mnohem komplexněji. Ale jak to udělat když nevíte jaká vejce jíte a nejste zběhlí v tom rozpoznat u sebe nerovnováhu (o ostatních lidech pro které vaříte nemluvě)?