Te chemie je kolem nás tolik, že chudák tělo neví co vylučovat dřív...moje děti měly ekzém, ale před půl rokem jsem přitvrdila ve stravě -zrušila barevné sladkosti, sladidla a další zaéčkované pamlsky, a za měsíc byly vidět první vysledky. Ted je kuze uplně v poradku...vážně se vyplatí sledovat co daveme do kosiku. CEFFu zdar, ma moji plnou podporu!!!!
Mam pocit, ze se všichni ridi tim, jestli je potravina z Cech či nikoliv. Přitom pardon ale měla by nas zajímat především kvalita a absence syntetických tedy ne přirozených látek pro cloveka. Takze se proberte a sledujte potraviny podle složení ne podle lokality. Chemie v jídle je dlouhodobě jed...
To bych si nebyl tak jistej, viz. tento příběh o jednom "českém" salámu: http://volebniporadna.cz/babisova-konina-a-okouzlene-organy-statniho-dozoru/