kdyz je to tak strase spatny proc nevyuzijete tu diru a neukazete vsem jak se to ma delat. vzdyt by vam lidi utrhali ruce ne?
vse co jsem zde psal, vychazi z vlastni realne zkusenosti, ne z pocitu jako u vas. v zivote jste nevidel provoz restaurace, nemate predstavu jak tam veci funguji, ale mate potrebu se k tomu vyjadrovat ne z pohledu zakaznika, to jiste muzete a je to validni, ale z pohledu insidera a radite jak to ma byt.
jak jsem tu psal vyse, z praxe 20+ let muzu rict jedine, mel jsem co do cineni se stovkami podnikatelu/firem, videl jsem jim tzv. do kuchyne pocinaje stavebni firmou, hotelem, obchody s ruznym zbozim, zemedelci a konce taxikari ci prepravci. 99% z nich si mini strhat prdel aby jejich firma fungovala, meli mzdy pro zamestnance, sehnali si zakazky a udelali pro klienta prvni posledni. jejich praci se tu vy snazite vasim pritroublym generalizovanim na zaklade nekolika vychcanku ci hajzliku shazovat.
nemylte se, ja vas naprosto chapu protoze sousedova trava je prece vzdy zelenejsi, jak rikala moje babicka.