Vlákno názorů k článku Třetina teplého čerstvého pečiva se tak jen tváří od tak - jenže pořád je to lepší než klasický opravdu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 2. 2012 0:20

    tak (neregistrovaný)

    jenže pořád je to lepší než klasický opravdu hnusný rohlík tamtéž.. samotné 1x rozmražení není totiž tak velký problém, jako nekvalitní suroviny a těch je v klasickém bílém pečivu ještě více než v těch rozmražených.. nicméně naprosto souhlasím, že v mnoha případech se jedná o sprosté klamání spotřebitelů

  • 29. 2. 2012 6:32

    brk (neregistrovaný)

    Nesouhlasím s kvalitou klasických rohlíků. Zrovna v Tescu jsem si kdysi kupoval ty mražákovky z "vlastní pekárny", ale postupně jsem přešel na klasické rohlíky. Ty se točí tak rychle, že většinou nestačí ztvrdnout/změknout a jsou o třetinu levnější. Samozřejmě to chce nakupovat trošku s rozumem. Když tam budu v neděli v 6 ráno, tak to budou ležáky, co tam jsou celou noc, ale v tuhle dobu ještě ani nepeče ta jejich "vlastní pekárna".

    Mražákovku si občas koupím, když to zrovna prodavačka sype na pult ještě teplé a vím, že do půl hodiny budu doma už i s uvařeným hrnkem čaje, ale jinak se tomu vyhýbám.

    Informace o mražení by byla fajn, ať vím, jak moc spěchat. Přeci jen, sortiment je velký a ne vždy si jsem zcela jist, jestli to dovezli, nebo dopekli. Hlavně u věcí, co nekupuji pravidelně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).