27. 11. 2011 18:20
Možná stojí za zmínku, že víno se nemusí jen pít, ale také jíst ve formě syrových zralých bobulí, což možná někteří spotřebitelé nevědí :D
28. 11. 2011 12:04
"Toto přeci nemůžete před lidma tajit, že nejhůř na tom jsou abstinenti." http://www.jizni-svah.cz/2011/11/kardiolog-radi-pijte-vino-kazdy-den.html
28. 11. 2011 13:11
No, to může. Ale ten resveratrol vzniká až při fermentaci.
28. 11. 2011 23:27
Samozrejme, ze nevznika fermentaci - vyskytuje se ve slupkach bobuli.
30. 11. 2011 11:16
Když já ale nerad bobulky :)
1. 12. 2011 12:57
ja taky nerad boubelky ;-P
1. 12. 2011 11:41
Jojo, je tam už od začátku :-) Problém je, že ten hlavní kladný vliv na zdraví není resveratrol, ale malé množství alkoholu. A to bohužel přijde až s tou fermentací :)