Názor k článku Češi by uvítali zákaz kouření v restauracích od dan - Jsem hospodský a na zákaz kouření čekám jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 6. 2012 20:55

    dan (neregistrovaný)

    Jsem hospodský a na zákaz kouření čekám jak na smilování boží. Kuřáci jsou pro hospody pohroma, propálené ubrusy, smrad, svinčík všude, práce navíc s úklidem a vysypáváním popelníků, zvýšené náklady na vytápění kvůli neustálému větrání a ještě nechodí nekuřácká klientela. Na cigaretách prostě vydělávaj jen tabákové firmy, všichni ostatní(stát,hos­pody,kuřáci ) jen prodělávaj. A proč to tak stále je? Odpověď je jednoduchá,pro filipa morrise je nejednodušší si zaplatit tolik poslanců aby zákaz neprošel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).