Určitě je dobrý nápad, dělat české křížaly bez chemie. Škoda, že to znehodnocuje ten poněkud vulgární rádobyvtipný název. Osobně bych si od výrobce, který mi sděluje, že nemám pusu, ale hubu, nic nekoupil. Navíc mám z mnoha restaurací zkušenost, že buďto je zajímavé jídlo, nebo je zajímavý jeho název. Nikdy ne oboje.
Název mě vůbec neuráží (kdo neochutnal, nepochopí), spíše mě zajímají výrobky samotné. Koupila jsem si jich hned několik (jak ovoce, tak sušenou zeleninu) a podle mě je to skvělý nápad, chuťově nemají chybu. V dnešní době, kdy jsou Češi stále více obézní, je zdravé mlsání důležité :)
Myslím si, že pokud je produkt dobrý (a on je), je lhostejné, pod jakým názvem se prodává. A i upjatí puritáni by mohli uznat, že v dnešní době, kdy jsme vystaveni náporu Éček v potravinách ze supermarketů, je jakýkoliv počin směřující k zavedení zdravých potravin na trh víc než záslužný!
Název je diskutabilní, někoho uráží a někomu přijde vtipný. Tento výraz se používal pro něco nepopsatelně dobrého ,nepřirovnával ústa k hubě , tak proč ne.
Jenom ta posedlost Ečky mi někdy vadí. Kyselina citronová, která uchová krásnou světlou barvu jablíček patří také mezi Ečka /E 330/. i když mezi takzvaně hodná Ečka.