Názor k článku Chcete odlišit chléb z žitného kvásku? Šance by tu byla od Jirka - to je jenom další tahák na konzumenty. ono...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2014 9:11

    Jirka (neregistrovaný)

    to je jenom další tahák na konzumenty. ono je úplně jedno jaký kvas se použije a pro výslednou kvalitu to není rozhodující - dneska tvrdí každý že peče z žitného kvasu a přitom kvalita je velmi různá. nejdůležitější je kvalita surovin a dodržení správné technologie výroby a skladování. bohužel mnohé "poctivé" výrobky z kvasu z tzv. řemeslných pekáren jakost podle zmíněné vyhlášky vůbec nesplňují a nepřipadají mi o nic lepší než rychlopečky ze supermarketu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).